Poignées

 


För färgen vackert sammanpassande fönster och dörrar bildar imponerande fasadaccenter. Flera än 30 färg- och träimitationsvarianter låter skapa en individuell lösning för varenda smak och bet vilken som helst byggnadstyp. Färgerna håller sig klara även efter många år.

Vid speciella och framträdande färger har vi också ett brett sortiment av fönster- och dörrhandtag, av vilka Ni lätt hittar en för Er lämplig färg och stil.

Därtill föreslår vi också ett särdeles säkert fönsterhandtag “Secustic”, som har en för bristning skyddande mekanism. Blockeringsmekanismen låter inte vrida handtaget från utsidan och spärrar vägen för inbrottstjuvar. Efter att ha vridit detta handtag, fjäderformade låskolvar fästs i speciella låskistans fåror. Varje gång hör Ni en knäpp efter det att låset har fästs. Vid ett försök att öppna fönstret utifrån blockerar låskolvarna handtaget, och inbrottet blir en omöjlig uppgift.

Alla våra fönster, som öppnas inåt, täts med tyska “Siegenia” – beslag eller österrikiska “Maco” – beslag. Utåt öppnande fönster beslås med danska “Ipa” – beslag.

De av oss använda beslag är berömda för bästa kvalitet i Europa: de är prövade och certifierade.